Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bericht van Dr Anholts

Beste mensen,

Waarschijnlijk heeft u wel gemerkt of gehoord dat ik de afgelopen maanden afwezig was.
In deze brief licht ik graag toe wat daar de reden van is en hoe het nu gaat.

Eind maart ben ik plotseling getroffen door een hersenbloeding. Dit had tot gevolg dat de kracht en het stuur in mijn linkerarm en -been verminderd was. Na een korte ziekenhuisopname heb ik wekenlang gerevalideerd in een revalidatiecentrum. Inmiddels ben ik weer thuis en werk vanuit daar verder aan mijn herstel.

Gelukkig gaat het vergeleken met het begin een stuk beter. Het zal echter nog wel enige tijd duren voor ik weer in staat ben om mijn werkzaamheden als huisarts op te pakken, maar dat is zeker wel de verwachting en ook mijn grote wens.

Het doormaken van een hersenbloeding is een ingrijpende gebeurtenis en zet het leven behoorlijk op zijn kop, niet alleen dat van mezelf, maar ook van de mensen die dicht om mij heen staan, zowel privé als op het werk. Ik ben heel dankbaar voor de hulp, de steun en alle blijken van medeleven die ik in het ziekteproces heb mogen ontvangen en nog steeds ontvang. Voor mijn collega’s, de assistentes en andere medewerkers van de praktijk heb ik diep respect gezien de wijze waarop ze met mijn abrupte afwezigheid zijn omgegaan en er steeds voor zorgen dat er zorg kan worden verleend.

Ik hoop dat mijn verdere herstel zo vlot mogelijk zal verlopen en ik u op de praktijk weer mag ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Greet Anholts