Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Over ons

Wij zijn een moderne groepspraktijk met 6 huisartsen, 2 waarnemende huisartsen, 13 praktijkassistentes, 5 praktijkondersteuners, een secretarieel medewerker en een praktijkmanager.

Opleidingspraktijk

Onze praktijk is een ‘opleidingspraktijk’. Dat betekent dat in onze praktijk doktersassistentes, praktijkverpleegkundigen, geneeskundestudenten, coassistenten en artsen in opleiding tot huisarts opgeleid kunnen worden. U kunt dan ook een stagiaire treffen. Stagiaires worden begeleid door een vaste medewerker van de praktijk.

Onderzoekspraktijk

Onze praktijken doen regelmatig mee met wetenschappelijk onderzoek door onafhankelijke instellingen, zoals de afdelingen huisartsgeneeskunde van het UMCG of het UMCU. Bij elke deelname zorgen wij ervoor dat uw privacy goed bewaakt wordt. Dat betekent dat wij nooit gegevens van u beschikbaar stellen aan onderzoekers zonder dat wij daarvoor uw toestemming hebben.Wij zijn ook aangesloten bij het AHON, het Academisch Huisarts Ontwikkel Netwerk

Meer weten over onze praktijk en de mensen die er werken?Check hieronder ons team!

Medewerkers Team