Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Afspraak maken met de huisarts

U kunt dagelijks bij uw huisartsenpraktijk terecht voor het spreekuur. De snelheid waarmee u terecht kunt hangt onder andere af van de aard van uw klachten en het tijdstip waarop u de afspraak maakt.

Optie 1: U kunt een afspraak maken via MijnGezondheid.net.
Dit kan 24 uur per dag / 7 dagen per week.

Spoedvraag?

Heeft u een spoedvraag of klachten waarvoor op korte termijn een onderzoek door de huisarts vereist is? Bel dan met de praktijk.
Online afspraken inplannen is alleen geschikt voor niet spoedeisende vragen.

Optie 2: U kunt bellen met de praktijk via telefoon: 0528 -371133
De doktersassistente zal u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Dit doet zij om te bepalen hoeveel spoed het heeft en hoe lang uw consult zal duren. Alle contacten die de assistentes hebben worden besproken met uw huisarts. De assistenten kunnen u ook het advies geven om de vraag via een eConsult te stellen.


Beschikbaarheid huisartsen

De huisarts heeft dagelijks spreekuur in de ochtend en/of middag. Voor een consult bij de huisarts plannen we standaard 15 minuten in. Verwacht u dat u meer tijd nodig heeft? Dan is het fijn dat u dit aangeeft bij de assistente. Zij kan dan extra tijd voor de afspraak inplannen.

Huisbezoek aanvragen

Kunt u niet zelf naar de praktijk komen of kan niemand u brengen? Dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) ziek of slecht ter been bent. We vragen u om een huisbezoek vóór 10.00 uur ’s ochtends aan te vragen. De assistente beoordeelt, zo nodig samen met de huisarts, óf en wanneer een huisbezoek kan plaatsvinden. De praktijk zelf biedt vaak meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling. Daarom zullen we u zoveel mogelijk verzoeken om naar de praktijk te komen als dat mogelijk is.