Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Afspraak Huisarts

U kunt dagelijks bij uw huisartsenpraktijk terecht voor het spreekuur. De snelheid waarmee u terecht kunt hangt onder andere af van de aard van uw klachten en het tijdstip waarop u de afspraak maakt. Wij leggen u graag uit hoe het huisartsenspreekuur precies werkt.

Afspraak maken

Voor het huisartsenspreekuur moet u vooraf een afspraak maken. Dit doet u eenvoudig via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net (24 uur per dag/ 7 dagen per week) of telefonisch met onze assistente. De doktersassistente zal u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Dit doet zij om te bepalen hoeveel spoed het heeft en hoe lang uw consult zal duren.

Beschikbaarheid huisartsen

De huisarts heeft dagelijks spreekuur in de ochtend en/of middag. Voor een consult bij de huisarts plannen we standaard 15 minuten in. Verwacht u dat u meer tijd nodig heeft? Dan is het fijn dat u dit aangeeft bij de assistente. Zij kan dan extra tijd voor de afspraak inplannen.

Huisbezoek

Kunt u niet zelf naar de praktijk komen of kan niemand u brengen? Dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) ziek of slecht ter been bent. We vragen u om een huisbezoek vóór 10.00 uur ’s ochtends aan te vragen. De assistente beoordeelt, zo nodig samen met de huisarts, óf en wanneer een huisbezoek kan plaatsvinden. De praktijk zelf biedt vaak meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling. Daarom zullen we u zoveel mogelijk verzoeken om naar de praktijk te komen als dat mogelijk is.

Afspraak maken bij uw huisarts via MijnGezondheid.net